GRASROTANDELEN STØTT SPORTY IL når du tipper!                  

                       tipping 

Fra 2009 kan du selv være med å bestemme hvem som kan motta inntil 5 % av det du spiller for hos Norsk Tipping. Grasrotandelen ser dagens lys i mars, og her ser du hvordan du kan støtte din lokale klubb, lag, organisasjon eller forening.

 

Slik finner du "navn på ditt idrettslag"

Du kan selv finne mottakeren av din grasrotandel ved å søke opp klubben, foreningen eller organisasjonen – og det finnes flere måter å gjøre det på:

• Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp "SPORTY", og aktiverer den som grasrotmottaker.

• Organisasjonsnummeret til Sporty IL er 971319305, dette oppgis til kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene.

Følg med på innsamlingen

Du kan selv følge med på hvor mye din forening har klart å generere via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelen.no  Lag og foreninger som har opparbeidet seg bidrag vil få utbetalt dette 3 ganger i året.

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning som vil gjøre det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 % av innsatsbeløpet direkte til en lokal organisasjon. Det koster spilleren ingen ting. Det er Norsk tipping som betaler andelen.

Spillere skal få velge fra en oversikt over mulige grasrotorganisasjoner hos sin tippekommisjonær eller på Norsk Tippings nettside. Grasrotandelen lanseres i mars 2009, men den organisasjonen spilleren velger første gang vil få andel av innsats spilleren har gjort også i tiden mellom 1. januar og mars 2009. Utbetaling av midler fra ordninga vil skje direkte til organisasjonene, tre ganger årlig. Så derfor må du velge "SPORTY IL" først. Det vil bidra til stor støtte i vårt barn og ungdoms arbeid!

Vi er registrert i Frivillighetsregisteret. Organisasjonsnummer ”971319305”.

TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE!                    Vennlig hilsen "SPORTY IL"